HNS ulaže milijun eura u razvoj nogometnog centra na Rujevici

HNS ulaže milijun eura u razvoj nogometnog centra na Rujevici

-To je nova investicija u razvoj hrvatskog nogometa, a to je jedna od osnovnih zadaća Saveza, rekao je Davor Šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker danas je obišao gradilište na Rujevici gdje je najavio značajno ulaganje HNS-a.

Šuker je u Rijeci obišao gradilište na kojem su nedavno započeli radovi na prostoru budućeg trening centra NK Rijeke te je najavio ulaganje Hrvatskog nogometnog saveza u vrijednosti od milijun eura u taj nogometni centar.

– Drago mi je što mogu ispred HNS-a reći kako ćemo uložiti milijun eura u razvoj ovog nogometnog centra. To je nova investicija u razvoj hrvatskog nogometa, a to je jedna od osnovnih zadaća Saveza. Najavio sam još na prvoj skupštini razvoj ovakvih regionalnih centara i ovo je dokaz da radimo u skladu s tom vizijom”, poručio je predsjednik Saveza Davor Šuker.

“Dat ćemo ono što je potrebno našoj državi, našem nogometu, a to je infrastruktura, na tomu moramo svi raditi. Hvala nogometnom gradu Rijeci, županiji, NK Rijeci i svim ulagačima u ovim projektima, vjerujem da ćemo ovdje imati pravi centar, zaključio je Šuker prilikom obilaska budućeg trening centra na Rujevici.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.