Hrvatice ostvarile dvije pobjede na Uefinom razvojnom turniru

Hrvatice ostvarile dvije pobjede na Uefinom razvojnom turniru

Dobar nastup mladih Hrvatica do 16 godina starosti.

Hrvatska U-16 u prvom je kolu Uefinog razvojnog turnira poražena od Bosne i Hercegovine 2:1, a u drugom se kolu na terenima trening-centra NFSBiH u Zenici sastala s vršnjakinjama iz Azerbajdžana.

Mlade su Hrvatice protiv Azerbajdžana zaigrale u sastavu Mandić, Knežević, Previšić (od 68′ Ciglević), Pranješ, Vrbanac, Šipoš (od 74′ Martinović), Lucić, Petarić, Miočinović (od 68′ Ahmeti), Kalaj i Mišković, a u remiju 1:1 precizna je bila Pranješ u 41. minuti.

Treće, posljednje kolo Hrvatskoj je donijelo okršaj s Makedonkama te pobjedu 3:1, u kojoj su se u listu strijelaca upisale Vrbanac te Martinović. Počasni pogodak za Makedoniju postigla je Velkova.

Hrvatska je protiv Makedonije igrala u sastavu Vidović, Ciglević (od 76′ Mišković), Pranješ, Vrbanac, Šipoš (od 41′ Domazet), Martinović (od 36′ Miočinović), Petarić, Kalaj (od 41′ Gajić), Jović, Golubičić, Ahmeti (od 69′ Lucić).

Prvo je mjesto naposljetku osvojila reprezentacija domaćina, Bosne i Hercegovine dok su naše reprezentativke zauzele drugo mjesto.

Reprezentaciju je vodila izbornica Tihana Nemčić sa svojim pomoćnicima, Hrvojem Goričancem i Radoslavom Tomasom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.