Hrvatska brzoklizačica Danijela Ivandić osvojila brončanu medalju!

Hrvatska brzoklizačica Danijela Ivandić osvojila brončanu medalju!

Završno natjecanje Danubia serije bit će u Zagrebu od 09.-11. veljače iduće godine.

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u brzom klizanju u Danubia seriji u Slovačkoj (Spisska Nova Ves), na kojem je nastupilo i 8 hrvatskih reprezentativaca. U iznimno jakoj konkurenciji 159 brzoklizača i brzoklizačica iz 14 zemalja, naši su predstavnici postigli dobre rezultate.

Iznimno uspješna bila je naša seniorka Danijela Ivandić koja se vratila s brončanom medaljom. Seniorki Katarini Burić i senioru Martinu Kolencu zamalo je izmaklo postolje, ali su se kvalificirali na izvrsno 4. mjesto.

I naši ostali natjecatelji dostojno su obranili boje svog kluba. Senior Ivan Martinić zauzeo je 12. mjesto, juniorka A, Valentina Aščić  8.mjesto, juniorka B Maja Ivandić 15. a naši mladi juniori B, Jan Posavec i Suman Stribor, prikupili su znatna iskustva za buduća natjecanja.

Danubia serija započela je za seniore, juniore A i B u rujnu u Austriji, proteklog vikenda u Slovačkoj bilo je drugo natjecanje iz spomenute serije, dok će završno natjecanje biti u Zagrebu od 09.-11. veljače iduće godine, tako da je ovo ujedno i pozivnica za sve ljubitelje ovog sporta kao i za one koji ovaj iznimno atraktivan sport žele tek upoznati da svojim prisustvom uveličaju ovaj zagrebački spektakl te da podrže naše brzoklizače.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.