Hrvatska eSports nogometna reprezentacija u kvalifikacijama za SP!

Hrvatska eSports nogometna reprezentacija u kvalifikacijama za SP!

Luka, Jakupić, Marin, Jordan, Matteo, Bruno, Ante, Brett, Eros, Yigit i Aki… Ne, to nisu izabranici izbornika huligana Dene nego predstavnici hrvatske eSports nogometne reprezentacije!

Ne znamo da li ste znali, ali Hrvatska ima svoju reprezentaciju u igri FIFA 2019. u Pro Clubs modu. U tom modu se igra 11 na 11, svaki igrač kontrolira jednog igrača na terenu. Naši igrači igraju profesionalnu ligu koja se zove ‘VirtualProGaming’ i ujedno su kvalifikacije za profesionalno svjetsko prvenstvo!

Hrvatska se nalazi u skupini D VirtualProGaming-a i danas igraju dvije kvalifikacijske utakmice protiv Švedske i Velike Britanije. Ukupno je šest kvalifikacijskoh skupina sa po osam reprezentacija. Dvije prvoplasirane i najbolja trećeplasirana ekipa izboriti će nastup na svjetskom prvenstvu.

Koliko je jako ovo natjecanje govori činjenica da mnoge reprezentacije imaju i službene sponzore, što nažalost to nije slučaj sa našim igračima. Mi im držimo fige i navijamo za njih, da upravo kao i prava reprezentacija dostojno predstave našu zemlju.

Utakmice naših igrača možete pratiti na kanalu:

https://www.twitch.tv/zebzztv

Ili na Twitter profilu:

https://twitter.com/croatia_team?fbclid=IwAR1NNHc0ynr-yz8byeZabj7ZbEYIfjb8L-MbxWRWMVn_Z-bssXDLZGqWG1Q

Utakmice počinju večeras u 21:30.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.