Hrvatska izgubila protiv Francuske

Hrvatska izgubila protiv Francuske

Francuska je slavila 32-24, a Kauboji su pred kraj utakmice tek "uljepšali" poraz

Rukometni El Clasico nije donio previše neizvjesnosti kao onaj nogometni. Iako je Hrvatska nakon 20 minuta zaostajala samo jedan pogodak razlike, igrom smo bili daleko lošiji od tog rezultata. Od početka utakmice nismo uspjeli postaviti obranu, Francuzi su nas probijali sa svih pozicija, ali su nas dobre napadačke role Duvnjaka i Sliškovića držale na minimalnom zaostatku. Kada su oni stali, stali smo i mi. Hrvatska je izgubila s rezultatom 32:24.

Uz nedovoljnu obrambenu agresivnost, najveći problem za Babićeve izabranike ponovno je, u već viđenom scenariju, bio fenomenalni 40-godišnji vratar Thierry Omeyer koji je skupio 16 obrana te čak postigao i jedan pogodak.

Najbolji strijelac Hrvatske bio je Domagoj Duvnjak s pet pogodaka, a po tri su postigli Marko Kopljar, Zlatko Horvat, Ivan Slišković i Antonijo Kovačević. Aktualne olimpijske pobjednike, svjetske i europske prvake do uvjerljive pobjede predvodili su Luc Abalo sa šest pogodaka, Michael Guigou s pet te Daniel Narcisse, Cedric Sorhaindo i Valentin Porte sa četiri.

U posljednjoj utakmici u skupini, Hrvatska će u srijedu, 27. siječnja (20.30 sati), igrati protiv domaćina EP-a Poljske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.