Hrvatska juniorska reprezentacija do novog odličja na europskom prvenstvu u Nizozemskoj

Hrvatska juniorska reprezentacija do novog odličja na europskom prvenstvu u Nizozemskoj

Hrvatska biljarska reprezentacija nastavila je s uspjesima u pojedinačnim kategorijama.

Nakon bronce koju je osvojio Ante Šola u disciplini Straight, hrvatska biljarska reprezentacija nastavila je s uspjesima u pojedinačnim kategorijama.

Ivan Galić osvojio je brončanu medalju u disciplini 10ball. U napetom trileru do samoga kraja, naš mladi reprezentativac slavio je protiv Christoffera Lentza iz Danske. Ivan je ušao puno uvjerljivije u meč te postigao rano vodstvo od 3:0. Uslijedilo je nekoliko pehova i mladi Danac se već potpuno vratio u meč preokrenuvši stanje na semaforu u 3:5 u svoju korist. Zatim je Ivan pokazao kako se zrelom i nepopustljivom igrom te ‘hladnom glavom’ i u najtežim situacijama ovoga sporta postižu uspjesi. Vraća se natrag u igru nakon ‘safe borbe’ te izjednačava na 5:5 a zatim završava tešku partiju od prve do zadnje kugle i potvrđuje svoje brončano odličje na europskom prvenstvu.

Prolazak u finale Ivan je tražio protiv Dmitriija Shkudova te je, također neizvjesni meč, završio rezultatom 6:4 u korist mladog Rusa. Juriš na medalje naših mladih nada ovdje ne staje.

Nakon što je izgubio prvi meč u disciplini 8ball, Domagoj Lončarek se nizom od nekoliko pobjeda vratio potpuno u natjecanje i plasirao u četvrtfinale. Domagoj Lončarek je u 8ball disciplini na kraju završio na 5. mjestu. A malo je nedostajalo da i Ante Šola stane na postolje u disciplini 9ball. Izgubio je u neizvjesnom meču za medalju rezultatom 8:7.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.