HRVATSKA-PORTUGAL Sada uživo i na Facebooku, Iznad svih – HRVATSKA REPREZENTACIJA!

HRVATSKA-PORTUGAL Sada uživo i na Facebooku, Iznad svih – HRVATSKA REPREZENTACIJA!

Tekstualni live prijenos, video-clipovi i sve (ali - sve!) zanimljivosti: na našem Facebook profilu

Još je manje od dva sata do jedne od najvećih utakmica hrvatske reprezentacij, do Ćorluka vs. Nani, do Perišić vs. Vierinha, do Modrić vs. Ronaldo, do Hrvatska vs. Portugal!

Jedno znamo: ako dobijemo, u četvrtak od 21:00 u Mraseilleu idemo na – Poljake. Sad još da riješimo Ronalda pa da za pet dana idemo riješiti i Lewandowskog. Kako god bilo… Ne možemo dočekati!

Za večerašnji spektakl, live-tekstualni prijenos nudimo Vam na našem Facebook accountu. Od početnih sastava, preko promjena rezultata, video-clipova, vaših fotografija (hvala Vam od srca na tisućama sjajnih fotografija koje ste nam poslali) i svih, ali – svih zanimljivosti: sve pogledajte i komentirajte na – https://www.facebook.com/reprezentacija/ i budite u društvu stotina tisuća navijača iz, doslovno, cijelog svijeta.

Čim utakmica završi i ovdje na portalu i na FB-u (a i na Twitteru) slijede naša izvješća, izjave reprezentativaca iz Lensa, analize, komentar, video-clipovi i fotografije iz Lensa.

Inače, ozračje u Lensu je ovakvo:

A majstori koji večeras igraju ogrnuti u bijelo-crvena polja Hrvatska, prije 15-ak minuta su iz hotela krenuli prema stadionu ‘Felix Bollaert’.

Dakle, sve znamo… Svi kao jedno, a iznad svih – H R V A T S K A !!!

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.