Hrvatska reprezentacija medijski pokrovitelj Hrvatskog pikado saveza

Hrvatska reprezentacija medijski pokrovitelj Hrvatskog pikado saveza

S velikim zadovoljstvom objavljujemo lijepu vijest za hrvatski pikado i sve njegove poklonike kao i za naš portal. Naime, portal Hrvatska reprezentacija, kojeg na Facebooku prati preko 170 000 ljudi, postao je službeni medijski pokrovitelj Hrvatskog pikado saveza, odnosno natjecanja koja će se održati pod ingerencijom HPS-a. Napravljen je još jedan veliki korak u populariziranju pikada kao sporta u Hrvatskoj.

Portal Hrvatska Reprezentacija pratiti će pikado kao ravnopravan sport ostalim popularnim sportovima te će izvještavati na pojedinačnom PH, Ekipnom PH te u Caorleu na Europskom prvenstvu koje će se u lipnju održati u Italiji, a nadamo se da ćemo ovu lijepu priču i suradnju nastaviti i iduće sezone i time zainteresirati više ljudi za pikado u Hrvatskoj.
Nadamo se da ćemo ovim pokroviteljstvom i medijskim praćenjem natjecanja dati potreban ‘vjetar u leđa’ za sve buduće izazove u pikadu koje čekaju naše reprezentativce.

Prvi od njih pred nama je već ovog vikenda – jubilarno 25. Pojedinačno prvenstvo RH, na kojem ćemo saznati tko su ovogodišnji najbolji pojedinci u Hrvatskoj, a koje će se održati 7. i 8. travnja u Hotelu Frankopan u Dugoj Resa. Martina Maglica i Boris Krčmar brane titule od prošlogdišnjeg prvenstva.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.