Hrvatska saznala prvog protivnika u novoj godini! Igra se u Miamiju

Hrvatska saznala prvog protivnika u novoj godini! Igra se u Miamiju

Iz peruanskog saveza su otkrili kako će Hrvatska i Peru odmjeriti snage 23. ožujka sljedeće godine.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 23. ožujka prijateljsku utakmicu protiv Perua u Miamiju, potvrdio je u ponedjeljak predsjednik Peruanskog nogometnog saveza Edwin Oviedo.

Oviedo je nakon predstavljanju dresa u kojem će igrači igrati na Svjetskom prvenstvu rekao i da će Peru četiri dana kasnije u New Yorku odigrati i prijateljsku utakmicu s Islandom.

Hrvatska dosad nije igrala s Peruom koji će u lipnju na Svjetskom prvenstvu zaigrati prvi put nakon 1982. godine. Peru se nalazi u skupini s Francuskom, Danskom i Australijom. Ta se skupina križa s onom u kojoj su Hrvatska, Island, Argentina i Nigerija.

“Saznao sam da igramo protiv Hrvatske i Islanda. Hrvatska je velika momčad. Puno će nam pomoći privikavanje na europski stil igre”, izjavio je Jose Carvallo, vratar Perua, na predstavljanju dresa.

“Miran sam, uživam u praznicima no također i treniram te se čuvam da budem u dobroj formi. Nadam se da ću imati dobru sezonu kako bih bio na popisu 23 igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo”, dodao je 31-godišnji Carvallo koji ima pet nastupa za tu južnoameričku reprezentaciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.