Hrvatska stigla u Manaus, Niko Kovač: Mario Mandžukić bi mogao biti rješenje za Kamerun

Hrvatska stigla u Manaus, Niko Kovač: Mario Mandžukić bi mogao biti rješenje za Kamerun

- Vidjeli smo da je to jedna nezgodna i čvrsta ekipa, koja im svoje zvijezde koje mogu riješiti utakmicu jednim potezom. Isto tako, imaju svojih problema u fazi obrane, rekao je Niko Kovač

Hrvatska nogometna reprezentcija doputovala je u Manaus gdje ju u noći sa srijede na četvrtak od pola noći očekuje ogled protiv Kameruna. Radi se o ključnom dvoboju kojega Hrvatska mora pobijediti ako želi zadržati šanse za plasman u drugi krug. Povratak Marija Mandžukića veliki je razlog za optimizam.

– On je igrač koji je agresivan, zna povući cijelu ekipu što je bitno utakmici u kojoj nam treba pozitivan rezultat. Za njega sada kreće Svjetsko prvenstvo, on se želi istaknuti, ne samo golovima, već pravim pristupom i koji bi mogao biti faktor rješenja za Kamerun, rekao je Niko Kovač za HRT potvrdivši da će Luka Modrić biti u sastavu za Kamerun.

– Vidjeli smo da je to jedna nezgodna i čvrsta ekipa, koja im svoje zvijezde koje mogu riješiti utakmicu jednim potezom. Isto tako,  imaju svojih problema u fazi obrane i tu mi moramo iskoristiti kvalitetu da dođemo do pobjede. Ekipa koja bude imala posjed lopte i zabila prvi gol u velikoj prednosti, zaključio je Niko Kovač.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.