Hrvatska u Francuskoj odabrala kamp legendarne brončane generacije

Hrvatska u Francuskoj odabrala kamp legendarne brončane generacije

Vatreni su odabrali kamp za Euro 2016...

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker odlučio je gdje će Ante Čačić i njegovi puleni provoditi vrijeme između utakmica Europskog prvenstva koje će se iduće godine održati u Francuskoj.

Kamp kockastih tako bi trebao biti onaj u Vittelu, gdje je boravila i legendarna brončana generacija na čelu s Miroslavom Ćirom Blaževićem, a u neslužbenom razgovoru potvrdio je to čelni čovjek ovdašnjeg nogometa Večernjem listu.

U kombinacijama su bile i još dvije opcije –  Deauville-Saint Arnolut u Normandiji kraj Le Havrea te Bruz u blizini Rennesa, no Šuker nije htio otkriti jesu li ga u odabiru kampa vodile emocije, dobra iskustva iz 1998. ili štogod drugo. Vrijedi napomenuti i kako se mnogo reprezentacija sudionica europske smotre već odlučilo o mjestu boravka u Francuskoj, a Englezi su to, primjerice, učinili još prije godinu dana!

Premda Šukerova odluka nije konačna, odnosno službeno potvrđena, vrlo je vjerojatno kako će Modrić, Rakitić, Subašić i društvo ‘dijeliti’ kamp s generacijom koja je hrvatskom nogometu i sportu podarila najljepše trenutke i dane sreće prije čak sedamnaest godina…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.