HRVATSKA VATERPOLSKA REPREZENTACIJA VRATILA SE U HRVATSKU

HRVATSKA VATERPOLSKA REPREZENTACIJA VRATILA SE U HRVATSKU

Po povratku Hrvatske vaterpolo reprezentacije predstavljen je plan aktivnosti i partnerstvo s tvrtkom PLIVA

Hrvatska vaterpolska reprezentacija se, nakon desetodnevnih priprema, vratila iz SAD-a. No dečki već nakon božićnih blagdana nastavljaju s pripremama – od 27. do 30. prosinca zakazan je sparing s reprezentacijom Mađarske u Zagrebu. Početkom nove godine, od 4. do 6. siječnja, u Dubrovniku će se igrati turnir na kojem će, osim Hrvatske, sudjelovati Brazil, Crna Gora i Njemačka. Hrvatska u Beograd putuje 8. siječnja iz Tivta, a 10. siječnja otvara Europsko prvenstvo u beogradskoj Kombank areni utakmicom protiv domaćina.

“Pripreme smo odradili na najbolji mogući način. Sve što je bilo u planu je i ostvareno. Moram istaknuti oduševljenje uvjetima za rad koje smo imali u SAD-u. Na pripremama smo dva puta pobijedili domaćina. Iako rezultat nije u prvom planu, uvijek je lijepo pobjediti. Još ima dosta stvari koje moramo korigirati u ovom kratkom vremenu pred Europsko prvenstvo, prije svega u obrambenom dijelu igre, ali moram izraziti zadovoljstvo načinom na koji je odrađen ovaj dio priprema!” – izjavio je po povratku u Hrvatsku izbornik Ivica Tucak.

Na predstavljanju aktivnosti HVS-a i Hrvatske vaterpolske reprezentacije, dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić i predsjednik Uprave tvrtke PLIVA HRVATSKA d.o.o., Mihael Furjan, potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila respektabilnog partnera.

“PLIVA posluje uspješno gotovo 100 godina. Taj uspjeh počiva na kvaliteti naših zaposlenika i timskom duhu, a upravo je timski duh odlika jedne od najuspješnijih reprezentacija te je ovo jedna sjajna kombinacija. Naši su proizvodi hrvatski ambasadori baškao što su i naši vaterpolisti sportski ambasadori. PLIVA potiče zdrav život i zdrave navike, a vaterpolisti su idealni uzor kako sportski živjeti. Oni uz sport završavaju fakultete i zapravo su pravi primjer vrijednosti kojepotičemo.– izjavio je predsjednik Uprave PLIVE HRVATSKA d.o.o., Mihael Furjan.

“Iduća 2016. je izrazito zahtjevna godina, u kojoj uz Europsko prvenstvo odmah početkom siječnja u Beogradu, imamo i Svjetsku ligu, u kojoj se nadamo plasmanu na Superfinale. Kao aktualni olimpijski pobjednici u Rio odlazimo s velikim očekivanjima. Svaki od nadolazećih nastupa nam je iznimno bitan. Vjerujem da ćemo u Riju biti u top formi!” – izjavio je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić i dodao: “Zadovljstvo nam je pozdraviti i najaviti partnerstvo s tvrtkom Pliva Hrvatska d.o.o. Nadam se da je ovo početak jedne dugogodišnje suradnje!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.