Hrvatski atletičari na EP u krosu

Hrvatski atletičari na EP u krosu

Polazak iz zračne luke Franjo Tuđman je u petak 7. prosinca.

U nedjelju 9. prosinca u Tilburgu u Nizozemskoj će se održati prvenstvo Europe u krosu gdje će nastupiti i naši reprezentativci.

U kategoriji mlađih seniora nastupiti će samo Petar Bratulić, dok će kategorije juniora i juniorki imati po četiri predstavnika.

Juniorke koje putuju u Tilburg su: Leonarda Farkaš, Paula Rakijašić, Sandra Šrut i Katarina Vukančić. U muškoj kategoriji Hrvatsku će predstavljati: Zlatko Kožuhar, Tomislav Novosel, Karlo Ciban i Lovro Nedeljković.

“Moram priznati da je Europsko prvenstvo u Krosu 2018. godine bilo na listi mojih ciljeva. Sretna sam što imam priliku trčati na takvom natjecanju i sviđa mi se što se kros održava u Safari parku. Bit će zabavno i puno iznenađenja sigurno. Nikad ne znaš kakvi će te uvjeti dočekati, kiša, snijeg, vjetar, blato… Dobro treniramo i spremni smo. Znamo da neće biti lako, to je veliko natjecanje i konkurencija je velika. Dat ćemo sve od sebe.” – najavila je nastup prošlogodišnja Miss sporta, Leonarda Farkaš

S atletičarima će na put Mario Bratulić i Mihaela Majurec kao vođe puta, Mladen Katalinić kao vođa ekipe, i tehničko vodstvo Ozren Čučković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.