Hrvatski nogometaš priveden u Australiji

Hrvatski nogometaš priveden u Australiji

Šimić je svoju momčad odveo do naslova prvaka prošle sezone.

Marko Šimić (31), koji je u HNL-u 2015. godine igrao za Inter, a u mladoj reprezentaciji s Lovrenom i Perišićem, priveden je u Australiji, javlja australski News.com.au.

Hrvatskog napadača prijavila je putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje. Sve je prijavila osoblju u avionu, koje je alarmiralo policiju. Šimića su policajci dočekali u zračnoj luci u Sydneyu i priveli ga čim je napustio avion, piše Sydney Morning Herald.

Šimić je bio u avionu sa suigračima iz indonezijskog kluba Persija Jakarta za koji igra od 2017. godine i u kojem je velika zvijezda. Putovao je na utakmicu protiv australskog kluba Newcastle Jetsa u azijskom kupu. Nakon što su ga policajci priveli čim je napustio avion, Šimić je u pratnji odvjetnika izašao pred sutkinju.

Iako je njegov odvjetnik tražio da se sve ubrza, sutkinja je odbila s obrazloženjem da će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi. Pustila je hrvatskog nogometaša da se brani sa slobode, ali mu je oduzeta putovnica do sljedećeg saslušanja koje je na rasporedu 9. travnja, pa se njegova momčad vraća u Indoneziju bez njega.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.