EUROPSKI KUP NACIJE ZA SEZONU 2014 -2016.

Hrvatski ragbijaši srčano i svom snagom za kampanju protiv nasilja nad ženama

Hrvatski ragbijaši srčano i svom snagom za kampanju protiv nasilja nad ženama

Nakon poraza u gostima od Češke, hrvatska ragbi reprezentacija ove će subote, s početkom u  20 sati, protiv Švicarske odigrati posljednju utakmicu Europskog kupa nacija za sezonu 2014-2016. Dok se Hrvatska nalazi na trećem mjestu 2A skupine, Švicarci su drugi te im je za prolaz u višu diviziju od sljedeće sezone potrebna pobjeda sa bonus bodom, tako da nas u subotu na stadionu Stjepan Spajić u Sigetu očekuje jaka i dinamična utakmica.

Hrvatski reprezentativci se nakon dva dana pauze ponovno okupljaju danas u Zagrebu, gdje će pod vodstvom trenera Vlade Ursića i Tonćija Buzova odraditi posljednje pripreme, a između treninga naći će i vremena za posjet nekolicini osnovnih škola,  gdje će učenicima
predstaviti ragbi te ih pozvati na subotnju utakmicu.

U ovom susretu naši reprezentativci će zajedno sa gostima iz Švicarske, još jednom podržati kampanju Ženske sobe „Svom snagom protiv nasilja nad ženama“ te ovim putem pokušati podići svjesnost o ovom problemu. Himnu će otpjevati Vanda Winter, a očekuju se i brojna iznenađenja i zanimljivosti, tako da ovim putem pozivamo sve da se pridruže i podrže akciju, u sklopu koje žene imaju i besplatan ulaz.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.