Hrvatski reprezentativci i izbornik Čačić zadovoljni uvjetima u Francuskoj

Hrvatski reprezentativci i izbornik Čačić zadovoljni uvjetima u Francuskoj

"Povratak u Francusku emotivan je trenutak, ovo je zemlja koja je 1998. godine zlatnim slovima pisala povijest hrvatskog nogometa" , rekao je u ime Hrvatskog nogometnog saveza izvršni direktor Damir Vrbanović.

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u svoju bazu tijekom EURA u Francuskoj, mondeno ljetovalište Deauville u Normandiji, a  od 18:30   započeli su s  otvorenim treningom na Commandant Hebert stadionu.

S aspekta smještaja naši reprezentativci oduševljeni su uvjetima. Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić rekao je: “Svi smo zadovoljni ovim uvjetima, hotel zaista djeluje prekrasno i tereni su nam blizu. Pogledali smo i sobe i prostore za slobodno vrijeme, izvrsni su. To će nam pomoći da kroz svakodnevne obveze ostanemo u dobrom raspoloženju te se sretni vraćamo u hotel sa svake utakmice.”

Menadžer hotela Julien Michelot nije krio zadovoljstvo dolaskom naših i kako je rekao: “Zadovoljni smo što možemo primiti reprezentaciju Hrvatske. Naša je ekipa naporno radila kako bi vam bilo ugodno ovdje, a nadam se da će vam Francuska pomoći kao što vam je pomogla 1998. godine te da ćemo zajedno slaviti pobjede.”

Hrvatska će prvu utakmicu na EURO odigrati protiv Turske u Parizu 12. lipnja, pet dana kasnije slijedi ogled protiv Češke u St. Etienneu, a posljednja utakmica u skupini bit će 21. lipnja protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca u Bordeauxu.

Plasman u osminu finala izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svih šest skupina te još četiri najbolje treće selekcije.

Foto: HNS/ Facebook

Foto: HNS/ Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.