Hrvatski rukometni savez i MOLTEN produžili uspješnu suradnju

Hrvatski rukometni savez i MOLTEN produžili uspješnu suradnju

Uoči početka nove rukometne sezone,  Hrvatski će  rukometni savez nastaviti suradnju s dugogodišnjim partnerom, tvrtkom MOLTEN Europe. Kao i u prethodnim sezonama MOLTEN  osigurati lopte za Premijer ligu i 1. Hrvatsku rukometnu ligu za žene u sezoni 2018./2019. Molten, proizvođač lopti i sportske opreme, od 1958. godine proizvodi rukometne, košarkaške, nogometne i odbojkaške lopte beskompromisne kvalitete. Nastavlja podizati globalni standard tako što opskrbljuje velike lige, momčadi i međunarodne turnire diljem svijeta službenim loptama i sportskom opremom.

Naša suradnja ima dugu povijesti. Sretni smo i ponosni što ćemo produžiti ugovor s ovako uspješnim rukometnim savezom. Nakon puno godina profesionalne i ugodne suradnje za nas nije bilo sumnje da želimo nastaviti ovu sjajnu suradnju. Veselimo se što ćemo u nadolazećim godinama rasti zajedno s Hrvatskim rukometnim savezom”, rekao je Thorsten Pletz, generalni menadžer za izvoz tvrtke MOLTEN Europe.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što nastavljamo dugogodišnju i uspješnu suradnju s tvrtkom MOLTEN Europe i njihovim distributerom. MOLTEN lopte su već postale zaštitni znak najvišeg ranga natjecanja u Hrvatskoj te smo ponosni što će hrvatski klubovi igrati s najboljim loptama i u novoj natjecateljskoj sezoni”, rekao je glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.