Hrvatski savez hokeja na ledu potvrdio izbornike za 2019. godinu

Hrvatski savez hokeja na ledu potvrdio izbornike za 2019. godinu

Sacilotto će uz seniorsku voditi i reprezentaciju do 18 godina.

Izvršni odbor Hrvatskog saveza hokeja na ledu je na sjednici potvrdio trenere za reprezentacije na IIHF svjetskim prvenstvima u 2019. godini, a Enio Sacilotto ostaje izbornik A reprezentacije.

U20 reprezentacija prva će na nove ispite. U Zagrebu će Hrvatska biti domaćin divizije II grupe B od 15. do 21. siječnja. Danijel Kolombo imenovan je glavnim trenerom, a pomoćnik će mu biti Bruno Bregant.

od 25. do 31. ožujka u Beogradu će također u diviziji II B nastupati Hrvatska U18 reprezentacija pod vodstvom Enia Sacilotta, također i izbornika A reprezentacije. Njemu će asistirati Marko Sertić.

Ženska seniorska reprezentacija će pod izbornikom Mirom Smerdeljom i pomoćnicima Brankom Lončarevićem i Medardom Packom nastupati u rumunjskom Brasovu u sklopu Divizije II B. Turnir će se igrati od 1. do 7. travnja.

Seniorsku mušku reprezentaciju nastavlja voditi Sacilotto s pomoćnicima Kolombom i Bregantom. Oklopnici će u 2019. godini igrati Diviziju II A, domaćin će biti Beograd, a igra se od 9. do 15. travnja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.