Izabranici Ante Čačića, nakon priprema u Sv. Martinu na Muri, formu za Europsko prvenstvo bruse i u Rovinju.

Vargić i Brozović zadovoljni uvjetima i optimističnog duha za nadolazeće susrete

Vargić i Brozović zadovoljni uvjetima i optimističnog duha za nadolazeće susrete

"Imamo odlične uvjete, od hotela do terena, a i vrijeme nas je poslužilo tako da stvarno uživamo", ističe Ivan Vargić.

Pripreme su u utorak napustili igrači koji naposljetku neće biti na popisu putnika za Francusku, evo kako je Vargić komentirao odlazak nekih reprezentativaca: “Moje je trenirati, a ne komentirati, no sigurno je da su svi koji su bili na popisu od 27 igrača zaslužili otići u Francusku. Na izborniku je bilo smanjiti popis i to je možda bio i najteži posao, ostaviti nekoga sa strane znajući da su svi zaslužili”, kaže Vargić.

Odlazak igrača komentirao je i Brozović rekavši: “Normalno da im nije lako, ali život ide dalje. Samo neka rade i nadam se da će već na sljedećem okupljanju opet biti s nama. Mi nastavljamo s treninzima i mislim da će sve to ispasti dobro. Vrijeme nam je odlično, teren dobar, a ritam je nešto lakši. Zadovoljni smo, a u slobodno vrijeme igramo društvene igre, biljar, stolni tenis i slično”, opisao je vezni igrač Hrvatske Marcelo Brozović koji posebne pohvale dobiva zbog svojih trkačkih kapaciteta i dobre sezone u talijanskom Interu.

Evo kako to komentira: “Znao sam da to mogu napraviti, dodatno treniram sa svojim trenerom i zadovoljan sam svojim napretkom. Što se trčanja tiče, može me pratiti nekolicina igrača poput Mandžukića ili Perišića, ali nekako na kraju uvijek ja najviše pretrčim.”

Analiza Turske, Češke i Španjolske slijedi uskoro, a u subotu će Vatreni ugostiti San Marino u još jednoj prijateljskoj provjeri.

Marcelo Brozović/Foto: Gettyimages

Marcelo Brozović/Foto: Gettyimages

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.