Ibrahimović: “Fifa me ne može spriječiti od nastupa na Svjetskom prvenstvu“!

Ibrahimović: “Fifa me ne može spriječiti od nastupa na Svjetskom prvenstvu“!

Ibra je u svom stilu odgovorio što misli o eventualnoj Fifinoj zabrani.

Ranije ovog tjedna prenijeli smo vijest kako bi krovna svjetska nogometna federacija Fifa zbog sponzoriranja domaće kladionice mogla zabraniti možebitni nastup Zlatana Ibrahimovića na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Međutim, Ibru to ne brine previše. U razgovoru za Sportbladet izjavio je kako se ništa neće umiješati u njegov nastup na Mundijalu pa čak ni Fifa.

“Fifa me ne može zaustaviti ni u čemu. Ako to poželim, bit ću u Rusiji, ako ne, neću. Ovo nije stvar u koju se Fifa može umiješati, to je isključivo moja odluka“, u svom stilu je izjavio najbolji igrač u povijesti Blagulta.

Da podsjetimo, prošli tjedan Ibrahimović je dogovorio suradnju s Bethard Group, lokalnom švedskom kladionicom, a prema Fifi to je strogo zabranjeno zbog etičkih načela.

Na sve to svoje viđenje dao je i Zlatanov menadžer Mino Raiola: “Sve mi se to čini smiješnim i pogrešnim, no dvostruki standardi koje Fifa ima nisu nikakva novost. Oni ne znaju što rade“, izjavio je Raiola. Ibrahimović će novu utakmicu odigrati u noći s nedjelje na ponedjeljak od 03 sata ujutro po našem vremenu i to protiv Sporting Kansas Cityja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.