Ibrahimović nagovijestio promjenu kluba, ide po osvajanje jedinog što mu nedostaje!

Ibrahimović nagovijestio promjenu kluba, ide po osvajanje jedinog što mu nedostaje!

Veliki transfer je na pomolu.

Izgleda da Zlatan Ibrahimović ipak svoju profesionalnu nogometnu karijeru neće završiti u američkom MLS-u daleko od svoje domovine.

Naime, legendarni švedski napadač priznao je kako bi se nakon avanture u LA Galaxyju mogao vratiti tamo gdje je sve započelo, u Malmö i u njemu završiti karijeru.

“Dobio sam jednu ponudu i radi se o klubu u kojemu sam i započeo karijeru. Oni žele da se vratim kući i tamo završim svoju karijeru. Moram priznati, jako sam zainteresiran. Uostalom, ligaški trofej s Malmöm je jedino što mi nedostaje“, obznanio je Ibrakadabra na Instagramu.

Ibra je proveo deset juniorskih godina u gradu Malmöu, od kojih njih četiri baš u juniorima tog kluba, prije nego je 1999. godine potpisao i profesionalni ugovor sa švedskim velikanom, za kojega je odigrao 40 utakmica i postigao 16 pogodaka.

Da podsjetimo, Ibrahimović je igravši za Ajax osvojio četiri trofeja, u Interu i Barceloni ih ima pet, s Milanom je osvojio Serie A i Superkup, u Paris Saint-Germainu je uslijedilo njegovo najtrofejnije razdoblje (12), a u dresu Manchester Uniteda osvojio je tri trofeja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.