Igor Lovrinov više nije izbornik ženske odbojkaške reprezentacije

Igor Lovrinov više nije izbornik ženske odbojkaške reprezentacije

- Razlog zašto prekidamo suradnju jest da nisu mogli ispoštovati ono što smo dogovorili kada sam preuzeo takvu reprezentaciju, rekao je Igor Lovrinov

Igor Lovrinov više nije izbornik ženske odbojkaške reprezentacije. Već nakon Europskog prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila odlično peto mjesto bilo je jasno da Lovrinov nije zadovoljan odnosom Saveza i uvjetima. Nova runda pregovora nije donijela nikakava nove momente, veća samo potvrdu da suradnja više nije moguća.

– Razlog zašto prekidamo suradnju jest da nisu mogli ispoštovati ono što smo dogovorili kada sam preuzeo takvu reprezentaciju. Ne radi se o nečemu što sam iznenada postavio, već je samo trebalo staviti na papir dogovor koji su rekli da će moći ispuniti, rekao je Igor Lovrinov.

– Ne znam da li nam se može što zamjeriti. Plasirali smo se na EP i osvojili peto mjesto. Bili smo treći na Mediteranskim igrama i u drugom krugu smo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. S druge, organizacijske strane hrvatska odbojka nikako ne može naprijed, zaključio je Igor Lovrinov.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.