‘ISTRIJANA’ iz Velike Gorice donijela dva zlata, tri srebra i dvije bronce!

‘ISTRIJANA’ iz Velike Gorice donijela dva zlata, tri srebra i dvije bronce!

U ovoj 2017. boćarskoj sezoni Klub je osvojio 35 pehara/medalja.

Sa sedam pehara i medalja vratili su se boćari i boćarice BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’ iz održanog natjecanja u Velikoj Gorici. Bila je to prava ‘žetva’ pehara i medalja.

Igrač Kluba Zoran Peruško iz Peruški bez ijednog je poraza u ‘njegovoj’ kategoriji BC1 –pojedinačno, osvojio 1. mjesto, odnosno zlato.

Bez poraza i također sa osvojenim 1. mjestom u kategoriji BC4 – pojedinačno, ‘zlato’ je osvojio pulski boćar Davor Komar.

2. mjesto (srebro), također u kategoriji BC4 pojedinačno osvojila je Puležanka Melisa Osmanović.

U kategoriji BC3 pojedinačno, 2. mjesto (srebro) je osvojio Puležan Draško Bartolić, dok je 3. mjesto (broncu) u istoj kategoriji osvojila Samanta Lukšić iz Jurani pokraj Pićna.

U kategoriji BC5 pojedinačno, 2. mjesto (srebro) osvojio je Robert Raste iz Pule, dok je 3. mjesto (broncu) u istoj kategoriji osvojio Adriano Stihović iz Lindara.

BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’ u Veliku Goricu je otišao sa najjačom postavom Kluba. Svih sedam igrača i igračica Kluba koji su sudjelovali na turniru, osvojili su po medalju/pehar. Na turniru je sudjelovalo osam sportskih Klubova iz različitih krajeva Hrvatske.

Nakon ovog prvenstva, Klub broji 144 osvojenih pehara/medalja za 1, 2 i 3 mjesta na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, čime nastavlja jedanaestu godišnju dominaciji u boćanju za osobe s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, kao najtrofejniji boćarski Klub osoba s invaliditetom.

U ovoj 2017. boćarskoj sezoni Klub je osvojio 35 pehara/medalja. Ovim natjecanjem u Velikoj Gorici, za Klub je i službeno završila ova vrlo aktivna
boćarska sezona 2017. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.