Ivan Kreš će predstavljati Hrvatsku na SP-u u Las Vegasu

Ivan Kreš će predstavljati Hrvatsku na SP-u u Las Vegasu

Ivan Kreš, član varaždinskog Bowling kluba Medonja, pobjednik je ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u bowlingu za veterane.

Do velikog uspjeha u svojoj bogatoj sportskoj karijeri došao je u nedjelju u Zagrebu. Uvjerljivo je nadmašio konkurente prvo u kvalifikacijskim igrama kada je srušio najviše čunjeva (832 čunja iz četri igre)  te se s prvog mjesta plasirao u polufinale. U ravnopravnoj borbi do posljednjeg bacanja u borbi za finale nadmašio je Zorana Preleca iz TNT-a  rezultatom 172:170. I u finalu je vodio oštru borbu protiv Krunoslava Šrtumla iz BK Purger, ali su mirnoća i iskustvo prevagnuli u korist najboljeg varaždinskog igrača koji je finale dobio 157:148. Nakon dva druga i jednog trećeg mjesta, ovo je Krešu prva titula veteranskog prvaka Hrvatske koju je pridodao dosadašnjim sjajnim rezultatima.

Ujedno, odlična je to najava dobre forme s kojom Ivan Kreš za tjedan dana putuje u Las Vegas   gdje će kao pobjednik hrvatskog kupa nastupiti na jednom od najprestižnijih natjecanja, svjetskom bowling kupu 54. QubicaAMF Bowling World Cup.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.