Uspješan nastup i osvojena medalja hrvatskog hrvača na Europskom prvenstvu

Uspješan nastup i osvojena medalja hrvatskog hrvača na Europskom prvenstvu

Ivan Lizatović osvojio treće mjesto na EP u hrvanju, Božo Starčević sedmi..

Ivan Lizatović osvojio je broncu u kategoriji do 59 kilograma na Europskom prvenstvu u Novom Sadu.

„Od srca ti čestitamo na osvojenoj brončanoj medalji! Uvrstio si se među samo pet hrvatskih hrvača koji su od samostalnosti na europskim prvenstvima osvojili odličje. Velika je to potvrda tvog talenta i mogućnosti kao i nagrada za uporan i predan rad. Iskrene čestitke upućujemo tvom treneru, čitavom stručnom stožeru kao i čelnicima Hrvatskog hrvačkog saveza koji su svi zajedno svojim znanjem i stručnošću dali svoj doprinos ovom za hrvatsko hrvanje značajnom rezultatu“, stoji u priopćenju HOO-a.

Podsjetimo kako su hrvatski hrvači u sastavu Ivan Lizatović, Danijel Janečić, Dominik Etlinger i Božo Starčević  na ovom prvenstvu ostavili dobar dojam i prikazali kvalitetan nastup te im sada nakon kraćeg oporavka slijedi ciklus priprema za vrhunac sezone, nastup na seniorskom SP koje se održava krajem kolovoza u Parizu, u Francuskoj.

Povodom uspjeha hrvatske hrvačke reprezenatacije i našeg hrvača danas će se tom prigodom održati i svečani prijem te prigodni domjenak u organizaciji Saveza hrvačkih športova grada Zagreba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.