Ivan Ljubičić postao trener Rogera Federera!

Ivan Ljubičić postao trener Rogera Federera!

Veliko priznanje za negdašnjeg hrvatskog tenisača...

Švicarski velikan Roger Federer objavio je kako raskida suradnju sa svojim teniskim idolom Stefanom Edbergom, a timu je umjesto proslavljenog Šveđanina priključio hrvatskog asa Ivana Ljubičića!

“Nakon dvije uspješne godine želio bih zahvaliti svom idolu iz djetinjstva, Stefanu Edbergu, što je pristao biti dijelom moga tima – bilo je to ispunjenje sna. Iako je trebao biti sa mnom samo tijekom 2014. godine, ostao je duže i to zaista cijenim. Mnogo toga sam naučio i njegov će utjecaj na moju igru zasigurno ostati prisutan i on će uvijek biti dijelom moje momčadi. Severin Luthi, koji sa mnom radi od 2008. godine, preuzet će ulogu glavnoga trenera, a pridružit će mu se Ivan Ljubičić. Fizioterapet Danile Ttoxler i fitness trener Pierre Paganini ostaju dio tima”, napisao je FedEx na svom Facebook profilu.

Ljubičić, koji je profesionalnu tenisku karijeru okončao 2013. godine, a s Hrvatskom Davis Cup reprezentacijom 2005. osvojio prestižnu Salataru, prošloga tjedna objavio je prekid suradnje s Milošem Raonićem, a tijekom karijere je osvojio deset turnira i olimpijsku broncu te došao do trećeg mjesta ATP ljestvice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.