Ivan Strinić uskoro ponovo na terenu

Ivan Strinić uskoro ponovo na terenu

Strinić je ovog ljeta prešao iz Sampdorije u Milan.

Hrvatski nogometni reprezentativac i srebrni sa ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, Ivan Strinić uskoro bi ponovo trebao na teren nakon što su mu u Milanu otkrili da ima problema sa srcem.

Strinić je na Svjetskom prvenstvu odigrao šest utakmica za Hrvatsku, a nakon toga na redovnom liječničkom pregledu u novom klubu otkrili su mu hipertrofiju srčanog mišića i morao je na prisilnu pauzu, posebno iz razloga što u posljednje vrijeme sve više nogometaša kolabira na terenu.

U ponedjeljak je Strinić odradio pregled u Padovi kod profesora Domenica Corrada, predsjednika Zbora liječnika Talijanskog olimpijskog odbora, kojeg je angažirao Milan. Od utorka ujutro nosit će holter koji će sljedećih 24 sata pratiti rad srca, te budu li i ti rezultati dobri, već ovaj tjedan vraća se treninzima, a njegov klub službeno priopčenje o Ivanovom stanju dati će krajem do petka.

Splićanin je ovog ljeta besplatno prešao iz Sampdorije u Milan i uskoro bi trebao debitirati. Za Hrvatsku je upisao 49 nastupa, a posljednji mu je onaj u finalu Svjetskog prvenstva.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.