Ivica Zubac: ‘Veselim se nastupu za hrvatsku reprezentaciju’

Ivica Zubac: ‘Veselim se nastupu za hrvatsku reprezentaciju’

Novinar Croatiansportsa razgovarao je s košarkašem LA Lakersa Ivicom Zubcem.

Portal Croatiansports je poznat po intervjuima s hrvatskim košarkašima u NBA ligi. Nakon razgovora s Bogdanovićem, Hezonjom, Benderom i Rudežom novinar Croatiansportsa razgovarao je i s košarkašem LA Lakersa Ivicom Zubcem.

Zubac igra prvu sezonu u najjačoj i najpoznatijoj košarkaškoj ligi svijeta, dobiva sve više prilika, život u Los Angelesu mu se jako sviđa.

Igram za Lakerse, učim puno, stječem iskustvo, igram više u drugom dijelu sezone. Bilo je odlično dosad, L.A. je super, kao i navijači. Ne mogu biti na boljem mjestu.’ Rekao je mladi centar u razgovoru za CroatianSports.com.

Ante Kvartuč razgovarao je i s Larryom Nanceom, Ivica i Larry postal su jako dobri prijatelji.

Ivici smo rekli sve o hip-hop kulturi u Los Angelesu kad je stigao ovdje, iako on tvrdi da je to sve znao. Iako smo napravili majicu s natpisom ZuPac, ja sam nekako više za nadimak Zudachris’ – izjavio je Larry.

‘Nemam omiljeni nadimak, svi su loši. Sjajno mi je za sada u Los Angelesu, ne mogu biti na boljem mjestu. Hrana nije ista kao i kod kuće, ali navikao sam se na američki doručak i jako mi se sviđa.’ Rekao je mladi hrvatski centar.

Ivica je do sada nastupao za hrvatsku reprezentaciju u mlađim kategorijama. Izbornik košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović najavio je kako računa na Zubca.

‘Iskustvo iz NBA lige će mi najviše pomoći ako upadnem u sastav Hrvatske za Europsko prvenstvo, mogu puno toga donijeti reprezentaciji, veselim se ljetu.’

Cijeli razgovor možete pogledati u videu ispod.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.