Iz Dinama se vade na uvjete: “Nismo mogli razviti pas igru”

Iz Dinama se vade na uvjete: “Nismo mogli razviti pas igru”

Dinamo se na jedvite jade uspio probiti do četvrtfinala Hrvatskog kupa.

Nogometaši GNK Dinama uspjeli su proći u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa tek nakon izvođenja kaznenih udaraca protiv drugoligaša Novigrada. Trener Mario Cvitanović nije imao razloga za zadovoljstvo, a za loše izdanje svoje momčadi pokušao je okriviti uvjete.

“Imali smo svoje prilike danas, ali nismo ih iskoristili. Uvjeti su bili dosta loši, nismo mogli razviti pas igru. Ne govorim to kao opravdanje, ne krivim nikoga”, kazao je trener prve momčadi HNL-a pa nastavio.

“Zapravo svaka čast Novigradu jer znam u kakvim uvjetima rade. Čestitam im što su pokazali srce i požrtvovnost, ali svi skupa se moramo pobrinuti da imamo terene za normalan nogomet. Na ovakav način gubimo na kvaliteti”, zaključio je Cvitanović, dok je žal za pobjedom iskazao trener domaćih Nino Bule.

“Naravno da sam razočaran kad ispadnemo na ovakav način. I sami smo imali svoje prilike, sad me nakon ovoga još više boli glava. Igrali smo 120 minuta, a ionako imam tanak kadar. Sad će igrači biti još više umorni”, govorio je bivši napadač Hajduka koji posebni žali za lutrijom jedanaesteraca.

“Odigrali smo hrabro, šteta što na kraju igrači nisu bili koncentrirani. Penali su lutrija, promašaji se događaju i većim igračima. Ovi koji su danas promašili penale, na treningu redovito sve zabiju. Danas, eto, nisu imali sreće”, zaključio je Bule.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.