Izbornik Dalić: “Idemo dobiti u London”

Izbornik Dalić: “Idemo dobiti u London”

Izbornik je najavio dodatni motiv za Engleze dan sjećanja na Vukovar.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić bio je iznimno sretan i ponosan na utakmicu koju su odigrali njegovi odabranici, a veliku pohvalu zaslužio je i on sam. Pogodio je s uvrštavanjem Tina Jedvaja u prvi sastav, a zatim je imao hrabrosti ubaciti u vatru Nikolu Vlašića i Josipa Brekala, a potonji je odradio veliki posao kod pobjedničkog gola.

“Čestitke igračima i zahvala svima koji su bili na stadionu. Sjajna utakmica, pet golova, preokreti… Mi smo igrali dobro, bili smo kompaktni, cijelu smo utakmicu poštivali sistem i mislim da je na kraju sve ispalo prekrasno. Vidjelo se po mojim igračima koliko su htjeli gol, u zadnjim minutama nitko nije ostao u obrani, svi su krenuli u napad! Po tome se vidjelo koliko žele pobjed.” – rekao je zadovoljni Dalić.

Vlašić i Brekalo dobro su se predstavili maksimirskoj publici.

“Nama treba nova energija i novi igrači, Brekalo i Vlašić zaslužuju priliku svojim igrama za klubove i oni su ti koji će možda jednog dana nositi ovu ekipu, samo se moraju uklopiti u ovu momčad i poštivati sistem.”

Hrvatskoj je potrebna pobjeda u Londonu protiv Engleske za prvo mjesto i odlazak na final four.

“Moramo uživati u nogometu i dati sve od sebe, idemo dobiti Engleze, zašto ne… imat ćemo veliki motiv, tri boda i prvo mjesto u skupini, ali će motiv biti i sjećanje na Vukovar koje pada baš toga dana, to će nam biti motiv!” – najavio je pohod na Wembley izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.