Izbornik ima samo jednu želju: “Htio bih da se to ponovi u Rusiji”

Izbornik ima samo jednu želju: “Htio bih da se to ponovi u Rusiji”

Iako dugo vremena u ždrijebu nije imao nijednu želju, izbornik je otvoreno priznao pred sam početak.

Još je nešto više od pet sati preostalo do ždrijeba Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem će iz druge jakosne skupine u jednu od osam grupa biti podijeljena i Hrvatska.

Iako je dosad po pitanju ždrijeba bio samozatajan bez ikakvih želja, pred sam događaj u Kremlju izbornik Zlatko Dalić ipak je otvorio dušu.

“Ne, zaista ostajem kod toga da nemam posebnih želja prije današnjeg ždrijeba. Ipak, kad bih nešto mogao poželjeti, onda bi to bilo da iz prve jakosne skupine dobijemo – Rusiju! Idealno bi bilo da izvučemo Ruse i da onda s njima igramo otvarajuću utakmicu Svjetskog prvenstva. Kao što smo s Brazilom igrali 2014. godine. Tada je Hrvatsku na otvaranju diljem svijeta gledalo po informacijama koje smo dobivali preko dvije milijarde ljudi! Želio bih da se to ponovi u Rusiji, da nas opet gleda toliko, ako ne i više ljudi. Da, to bi bilo fantastično”, kazao je Dalić koji je pred momčad postavio jasan cilj.

“Minimalni cilj je osvojiti četiri boda. To bi uz povoljan rasplet moglo biti dovoljno za drugi krug. Naravno, da se krivo ne shvati, tu govorim o minimalisitčkom cilju”, zaključio je izbornik iz Moskve.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.