Izjave očekivanja velikog susreta – “Nametnut ćemo im svoje planove!”

Izjave očekivanja velikog susreta – “Nametnut ćemo im svoje planove!”

“Sve momčadi u ovoj skupini s pravom žele proći dalje i očekujem da će Češka biti ambicioznija nego protiv Španjolske. Češka nije nimalo slaba, najveća im je kvaliteta cijela momčad, a u njoj je izrazito bitan Rosicky, igrač preko kojega izlaze u završnicu. Svaki protivnik treba posebno razmišljati o njemu pa tako i mi”, rekao je izbornik te nastavio s vjerom: “Hrvatska će opet ući u susret s gardom koji je pokazala protiv Turske i igrači će dati sve od sebe tijekom 90 minuta. Svaku utakmicu nastojimo dobiti pa ćemo tako i ovu. Olakotna nam je okolnost da bi nam i bod bio dobar, ali Hrvatska protiv svakoga mora težiti pobjedi. Pokušat ćemo nametnuti svoje planove, kroz kontroliranu dominaciju držati utakmicu pod kontrolom”, najavio je izbornik.

Udarnu postavu Hrvatske ponovno će povesti kapetan Darijo Srna, Vedran Ćorluka i Ivan Perišić jer su spremni  za ovaj susret.  Dobrog raspoloženja i optimizma među Vatrenima ne nedostaje.

“Češka je jako dobra i nezgodna reprezentacija, dobro su organizirani i čvrsti od iza te očekujemo tešku utakmicu. Moramo biti maksimalno koncentrirani te sam siguran da ćemo biti pravi u ovoj utakmici, kao i protiv Turske”, izjavio je Luka Modrić.

Utakmicu u Saint Etienneu sudit će Englez Mark Clattenburg, a drugi susret drugog kola Skupine D u 21:00 igraju Španjolska i Turska.

EURO 2016, Skupina D:
1. Hrvatska 3
2. Španjolska 3
3. Češka 0
4. Turska 0

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.