Jadran u Beogradu potopio Partizana

Jadran u Beogradu potopio Partizana

Partizan je zabio samo jedan gol s igračem više.

Za razliku od reprezentativnog, gdje su srpski vaterpolisti, teška srca moramo priznati za dlaku bolji od nas, u klupskom je Hrvatska miljama ispred. Nominalno treći hrvatski klub po kvaliteti, splitski Jadran s lakoćom se obračunao protiv Partizana u Beogradu i savladao ga s visokih 9:3 u devetom kolu Triglav lige.

Partizan – Jadran 3:9 (0:3, 2:1, 1:2, 0:3)

Splićani su fenomenalno ušli u utakmicu, prvu četvrtinu su napravili veliku prednost od tri gola, a vratar Mate Anić zaključao je svoj gol. Partizan se vratio u utakmicu u drugoj četvrtini, koliko-toliko korak je držao još u trećoj, a u posljednjih osam minuta, Jadran je završio utakmicu kako je i počeo, sa 3:0.

Fantastično je igrala obrana na čelu s Anićem koji je zaustavio 10 udaraca i primio samo tri gola. Igrača više, Partizan je realizirao samo jednom iz pet pokušaja.

U napadu su Anđelo Šetka i Zvonimir Butić zabili svaki po tri gola, Ivan Krapić dodao je dva, a jedan je zabio Ante Visković.

Hrvatska dominacija u regionalnoj ligi očituje se sa četiri kluba među prvih pet momčadi, jedino se Jadran iz Herceg Novog ravnopravno nosi.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.