JAPANSKI VUKOVI U SAMOBORU

JAPANSKI VUKOVI U SAMOBORU

Nastupom demo skupine sastavljene od najmlađih članova Kluba, samoborski Judo klub Okami otvorio je svoja vrata.

judo-klub-okami

Judo klub Okami djeluje od listopada ove godine, ali je svoje prvo predstavljanje javnosti i sportašima imao prošli vikend. Nakon nastupa demo tima koji je na opće oduševljenje publike prezentirao osnove judo vještina, brojni posjetitelji su uživali u vrhunskoj hrani i dobroj atmosferi tijekom cijelog dana.

Predsjednik JK Okami, Dubravko Šlatka, predstavio je klub te koncept rada i brige za mlade judaše, dok se glavni trener Andrija Lisjak, ujedno i višestruki osvajač brojnih međunarodnih i domaćih judaških odličja, u emotivnom obraćanju roditeljima i prisutnim novinarima zahvalio svom prvom treneru g. Nikoli Bučanu.

Zahvalili su se također osnivači i sponzorima koji su pomogli da svaki detalj bude kako su planirali i da novi članovi Kluba prime vrijedne poklone. Posebne su zahvale uputili gospodinu Nenadu Šančiću iz TNT-a na ustupanju prostora i zajedničkim naporima da se ova priča ostvari kao i hrvačkom klubu Metalac koji je omekšao 70 kvadrata tatamija ustupanjem podloge za vježbanje.

Okami na japanskom znači vuk, a samoborski Vas ‘Vukovi’ pozivaju da im se pridružite u ‘čoporu’. Detaljnije o judašima tzv. ‘samoborskim vukovima’ može se pogledati na stranici njihove društvene mreže.

jk-okami-2

judo-klub-okami_o

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.