Jasmin Repeša dobio novi mandat na klupi Hrvatske

Jasmin Repeša dobio novi mandat na klupi Hrvatske

Repeši je ovo drugi mandat na klupi hrvatske košarkaške reprezentacije. Reprezentaciju je prvi puta vodio u periodu od 2005. do 2009. godine

Dosadašnji izbornik Hrvatske Jasmin Repeša ostat će na toj dužnosti do kraja Svjetskog prvenstva u Španjolskoj sljedeće godine. To je najvažnija odluka sjednice Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza koji je trenera Cedevite potvrdio kao novog, starog izbornika. Trofejni stručnjak Hrvatsku je ovoga ljeta vodio do odličnog četvrtog mejsta na Eurobasketu u Sloveniji, opravdavši povjerenje čelnika HKS-a.

Osim potvrde izbornika, Upravni odbor HKS-a donio je i odluku po kojoj se Darko Kotaranin imenuje za povjerenika za natjecanje klubova A-1 muške lige, kvalifikacijske lige i odlučujućih utakmica za popunu A-1 muške lige i drugog dijela natjecanja kupa Krešimir Ćosić do kraja natjecateljske sezone 2013./14.

Repeši je ovo drugi mandat na klupi hrvatske košarkaške reprezentacije. Reprezentaciju je prvi puta vodio u periodu od 2005. do 2009. godine a na izborničku klupu ponovno je sjeo 2012. godine. S reprezentacijom je u tri navrata stigao do četvrtfinala Eurobasketa, a na posljednjoj kontinentalnoj smotri Hrvatsku je uveo u polufinale te u konačnici osvojio četvrto mjesto, ostvarivši najbolji rezultat hrvatske košarkaške reprezentacije još od 1995. godine i europske bronce u Ateni.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.