Jeličić: “Hajduk je bio bolji, ali sam sebe destabilizirao, Dinamo još se uvijek oslanja na talent“

Jeličić: “Hajduk je bio bolji, ali sam sebe destabilizirao, Dinamo još se uvijek oslanja na talent“

Stručni ekspert HRT-a osvrnuo se na nedjeljni derbi.

“Iznimno sam zadovoljan prezentacijom igrača, ali treba čestitati i trenerima jer je ovo bila prava reklama za HNL. Upravo treneri su i generatori takve ugodne atmosfere, što mi je jako drago“, započeo je Joško Jeličić u emisiji HRT-a Stadion o derbiju Hajduka i Dinama.

“Bilo je dosta oscilacija, što je i razumljivo jer je intenzitet bio velik. Dinamo je bolje iskoristio svoje prigode i uz pogreške Hajduka slavio. Gledali smo tečnu igru i odličnu utakmicu, a Dinamo je izgledao puno lošije u odnosu na utakmicu u Maksimiru kad je Hajduk pobijedio 1:0 zbog kadrovskih problema i oporavljenih igrača“, nastavio je.

Osvrnuo se i na Hajdukovu igru u nedjelju:

Kopić nije odstupio od onoga što on jest i nije se podredio protivniku. Individualno su Hajdukovci nevjerojatno narasli u zadnjih pet mjeseci, a Jurčeviću želim da dođe u takvu poziciju da napravi selekciju i Dinamu osigura mirnu slijedeću sezonu, jer su još uvijek osuđeni na rješavanje talentiranih igrača“.

Joško je uvjeren da je Dinamo osvojio ovosezonski naslov:

“Već davno sam čestitao Dinamu i Jurčeviću na naslovu, prije nekih mjesec dana. Velika stvar za Jurčevića je bila pobjeda, kojom je začepio usta onima koji su ga smjenjivali nakon Osijeka. Bio je bivši, a sada to više nije“.

Za kraj, osvrnuo se i na situaciju oko smjene predsjednika Bilih Ivana Kosa:

“Meni je nevjerojatno da je Hajduk sam sebe destabilizirao jer je tajming takve situacije nevjerojatan. Dogodi se situacija gdje praktički cijela momčad trpi zbog situacije s predsjednikom. On i sportski direktor su u odlasku, a treneru ugovor nije produžen, igrači nisu dobili nove ugovore, tko će doći u momčad? Puno je tu upitnika“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.