Jeličić: “Mišković i NO Hajduka osvojili su naslov za Dinamo, koji nema šanse u Europi“!

Jeličić: “Mišković i NO Hajduka osvojili su naslov za Dinamo, koji nema šanse u Europi“!

Stručni analitičar nije štedio klub i upravu Dinama.

U sinoćnjoj emisiji Stadion na Hrvatskoj radioteleviziji, stručni analitičar Joško Jeličić ponovno je prokomentirao događanja u hrvatskom nogometu, a prvo se osvrnuo na poraz novog prvaka Hrvatske Dinama na gostovanju kod Rudeša:

“Rekao bih da je ovo zadnje kolo preslika cijelog ovogodišnjeg prvenstva. Dobili smo lošeg prvaka i još lošiju pratnju, jer glavni konkurenti nisu imali sreće, znanja i sposobnosti iskoristiti loš Dinamo“, započeo je.

“Dinamo od ispadanja u Europi prošle godine nije napredovao u niti jednom segmentu igre, a posebno u struci. Trojica trenera, bez kontinuiteta rada i struke, selekcije igrača i planiranja nekoliko sezona unaprijed. Najbolji pokazatelj svega toga je činjenica da predsjednik Barišić niti nakon mjesec dana od imenovanja Nikole Jurčevića za trenera, priča o njegovom otkazu“, nastavio je.

Prokomentirao je i utjecaj Zdravka Mamića na Modre:

“Zdravko Mamić je taj koji bira struku, a o nogometnoj igri zna onoliko koliko sam ja davno zaboravio. Bolje mu je da se drži onog jedinoga što radi dobro, a to je izvoz, jer mu je uvoz igrača katastrofalan. Dinamo je daleko od bilo kakve europske konkurentnosti“, oštra je bila Jela Strijela, da bi zatim postala još oštrija:

“Za naslov prvaka Hrvatske Dinamu je zaslužan Damir Mišković, koji je zbog egzistencije Rijeke morao prodati gotovo cijelu prošlogodišnju momčad, momčad koja bi u ovom prvenstvu imala 28 bodova prednosti. Drugi zaslužni je Nadzorni odbor Hajduka, koji je svojim idealnim tempiranjem uspio upropastiti sve dobro napravljeno u dotadašnjem dijelu prvenstva“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.