Još jedan Hrvat u Serie A? Velikani žele Vlašića

Još jedan Hrvat u Serie A? Velikani žele Vlašića

Vlašić je protiv Engleske asistirao Kramariću za pogodak.

Prema pisanju talijanskih sportskih medija, hrvatska kolonija na apeninskom poluotoku mogla bi se na kraju sezone povećati s još jednim mladim i talentiranim reprezentativcem.

Talijani pišu kako su za Nikolu Vlašića opasno zagrizli Roma i Inter i pokušati će ga dovesti u svoje redove nakon što mu istekne posudba u moskovskom CSKA-u.

Vlašić je u ljeto 2017. prešao iz Hajduka u Everton, međutim odlaskom Ronalda Koemana s mjesta trenera pao je u drugi plan. Za momčad iz plavog dijela Liverpoola nastupio je u samo 12 premierligaških utakmica, jednom je nastupio u Liga kupu i šest puta u Europskoj ligi gdje je postigao i dva pogotka.

Nakon dolaska u Moskvu, karijera Nikole Vlašića se diže, 11 nastupa i tri gola u prvenstvu te četiri nastupa i dva gola u Ligi prvaka potaknuli su talijanske klubove da razmisle o kupovini.

Vlašić je upisao četiri nastupa za A reprezentaciju Hrvatske, od toga dva u posljednjim utakmicama Lige nacija protiv Španjolske i Engleske.

Trenutna Nikolina vrijednost prema Transfermarktu iznosi 10 milijuna eura.

“Vlašić je trenutačno jedan od najboljih nogometaša svoje dobi. Do kraja sezone ostat će u CSKA, a dalje ćemo vidjeti.Odšteta za Vlašića je između 15 i 20 milijuna eura. To je opcija za pet, šest najboljih klubova u Italiji. On ima sve potrebno da se dokaže u Italiji.” – rekao je Nikolin menadžer Tonči Martić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.