Još jedna medalja za Hrvatsku na Ep u Banja Luci

Još jedna medalja za Hrvatsku na Ep u Banja Luci

Hrvatski reprezentativci osvojili su dvije medalje na Europskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama.

Posljednjeg natjecateljskog dana na Europskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama koje se održalo na rijeci Vrbas u blizini Banja Luke, naši su reprezentativci osvojili drugu medalju. Nakon zlata Emila Milihrama u pojedinačnoj konkurenciji u disciplini klasičnog spusta, osvojena je brončana medalja u ekipnoj konkurenciji u disciplini sprint.  (3xC1).

Naša reprezentacija u sastavu Emil Milihram, Igor Gojić i Jadran Zonjić su  stazu u kanjonu Tijesno odvezli u vremenu 59.44 sekunde. Srebrna medalja je pripala reprezentaciji Njemačke s vremenom 59.17, a zlatna reprezentaciji Češke koji su ostvarili vrijeme 58.92.
Treba napomenuti da su naši reprezentativci iza sebe ostavili i takve divljevodaške velesile kao što su Francuska, Slovenija i Italija. Uspjeh je tim veći što je uz naše trofejne reprezentativce  Milihrama i Gojića, po prvi put nastupio i dojučerašnji junior Jadran Zonjić. U posljednjoj utrci ovogodišnjeg prvenstva naši su reprezentativci u kategoriji dvojaca-ekipno (3xC2) osvojili četvrto mjesto.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.