Josip Brezovec želi natrag na Kantridu

Josip Brezovec želi natrag na Kantridu

Odaziv igrača na humanitarnom dvoboju igranom na Kantridi bio je velik, pa se stoga moglo ćuti i zanimljivih izjava.

Rijeka je odigrala dvoboj protiv ekipe Rijeka All Stars koja je imala humanitarni predznak koji su došli podržati mnogi bivši igrači Rijeke među kojima su Ivan Krstanović, Josip Brezovec i Damir Kreilach.

Upravo je Brezovec koji trenutačno igra za talijansku Speziju emotivno vezan za klub te je u suzama napustio Kantridu otisnuvši se prema Italiji. No, to nije bilo konačno zbogom već samo doviđenja.

“Uvijek se lijepo vratiti na Kantridu, svi znaju da sam emotivno vezan uz klub. Volio bih se tu oprostiti i nadam se takvom raspletu.”

Na Kantridi je bio i bivši kapetan, Damir Kreilach koji trenutno brani boje njemačkog drugoligaša Union Berlina s kojim je produžio ugovor, a klub mu se također odužio kapetanskom vrpcom.

Kreilach Rijeku prati i u Berlinu, a posebno je istaknuo kako se lijepo vratiti na Kantridu posebno kada je lijepa humanitarna gesta u pitanju. Povratak u klub?

“Rekao sam da se želim vratiti i nadam se da ću to ostvariti i s Rijekom osvojiti naslov što nisam uspio u svom prvom pokušaju. Vjerujem u to ali prije svega želim da Rijeka već ove godine osvoji naslov.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.