Josip Skoblar postao HNS-ov ambasador

Josip Skoblar postao HNS-ov ambasador

Na Izvršnoj sjednici HNS-a odlučivalo se o ambasadoru na EP-u u Francuskoj te se govorilo o USKOK-ovoj istrazi protiv dva člana HNS-a.

Danas je održana sjednica Izvršnog odbora HNS-a, u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na njoj je odlučeno da će Josip Skoblar biti ambasador Hrvatskog nogometnog saveza za Euro 2016. u Francuskoj. Također, na sjednici se raspravljalo i o aktualnoj istrazi koja se tiče dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića i izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića.

Svoj stav iznijeli su na službenim stranicama.

Izvršni odbor zauzeo je jedinstveni stav da se poštuje načelo presumpcije nevinosti. Drugim riječima, kao i u drugim pravnim državama, poštuje se načelo da je svatko nevin dok se ne dokaže suprotno. Hrvatski nogometni savez detaljno će pratiti tijek događaja te po potrebi donijeti odgovarajuće odluke. U priopćenju sa zatvorene sjednice IO HNS-a stoji i da je jednoglasno donijeta odluka o izradi monografije na temu 25 godina Hrvatskog nogometnog saveza od samostalnosti što će biti novi iskorak u području izdavaštva Saveza“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.