Jug otvara sezonu Korčulanskim Triatlonom

Jug otvara sezonu Korčulanskim Triatlonom

Već dobro poznati Korčulanski triatlon koji se organizira već 8. godinu zaredom te označava službeni početak triatlonske sezone, pruža značajnu i nezaboravnu avanturu pod srednjovjekovnim korčulanskim zidinama i kulama u kojima uživaju mnogi posjetitelji koji u to vrijeme borave na istoimenom otoku te naravno natjecatelji koji aktivno sudjeluju u skupljanju bodova za Kup Hrvatske.

U rodnom gradu Marka Pola na Korčulanskom triatlonu godinama aktivno sudjeluju i mnogi strani natjecatelji, a u 2018. godini okupit će sportaše i sportašice iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Švedske, SAD-a i Njemačke.

Natjecanja su: u kategoriji olimpijskog triatlona – 1500 m plivanje + 40 km bicikl + 10 km trčanje za triatlonski Kup Hrvatske te  otvorene promo utrke sprint triatlona – 750 m plivanje + 20 km bicikl + 5 km trčanje i štafetnog sprint triatlona – 750 m plivanje + 20 km bicikl + 5 km trčanje.

Ovaj vrlo zanimljiv događaj i bitan za samu promociju Hrvatske održava se od 29. travnja do 1. svibnja pa ovim putem želimo svim sudionicima puno sreće i uspjeha u nadolazećem natjecanju!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.