Jug potopio i prvaka Europe

Jug potopio i prvaka Europe

Jug ima pet bodova više od drugog Sport Managmenta.

Vaterpolisti Juga nastavili su stopostotan niz u LEN Ligi prvaka i nakon sedmog kola.

Jug CO – Olympiacos 10:6 (2:3, 4:1, 3:0, 1:2)

JUG CO: Popadić (11 obrana), Macan, Fatović 1 (1), Lončar, Joković 3, Garcia 1, Lozina 1, Merkulov 1, Kržić, Žuvela, Benić 3, Papanastasiou, Vukojević. TRENER. Vjekoslav Kobešćak.

OLYMPIACOS: Pavić (7 obrana), Mylonakis 1, Skoumpakis, Gennidounias 1, Fountoulis 1, Nikoladis, Dervisis 1, Bušlje 1, Mourikis, Gounas, Argyropoulos, Obradović, Galanopoulos. TRENER: Theodoros Vlachos.

Jug je u Gružu dočekao aktualnog prvaka Europe, grčki Olympiacos i slavio sa 10:6. Nakon početnih 3:2 za Grke, Gospari su drugu četvrtinu dobili sa 4:1, a u trećoj su također bili uvjerljivi s 3:0 i tako riješili pitanje pobjednika. Maro Joković i Luka Benić su bili sjajni sa po tri pogotka, a Toni Popadić zaustavio je 11 udaraca. Josip Pavić je za Grke obranio sedam šuteva, Andro Bušlje je postigao jedan pogodak, a Paulo Obradović nije se upisao u strijelce.

“Naša odlična utakmica, sve nam se poklopilo, obrana strašna, nesavladiva, u napadu efikasni. Nismo očekivali ovakav rasplet, pripremali smo se za puno težu utakmicu” – rekao je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.