Juniorske reprezentacije pripremaju se za kvalifikacije za EP

Juniorske reprezentacije pripremaju se za kvalifikacije za EP

Kvalifikacije za EP igrati ćese od 27. do 29. travnja.

Hrvatske juniorske reprezentacije u odbojci okupile su se prije nekoliko dana i pripremaju se za predstojeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija predvođena novim izbornikom Miodragom Stojakovićem i njegovim pomoćnicima Ivicom Radočajem i Abdelom Zolotom okupila se 9. travnja u Poreču na prvom dijelu priprema. U Poreču će ostati do 23. travnja, nakon toga dolaze u Zagreb na drugi dio priprema i gdje će izbornik odlučiti kojih 12 djevojaka putuje na kvalifikacije.

Na popisu izbornika Miodraga Stojakovća nalazi se šesnaest djevojaka: Lara Štimac, Božana Butigan, Ana Matić, Lea Deak, Nika Jularić, Mika Grbavica, Jelena Grgić, Tamara Popić, Natalia Tomić, Marta Cvitković, Nika Levak, Sara Vranjanin, Orsula Štaka, Mateja Kljaić i Josipa Marković.

Muška juniorska reprezentacija okupila se u isto vrijeme kao i ženska samo u Zagrebu, gdje će se pripremati do odlaska u Španjolsku. U Valenciji će naši momci boraviti četiri dana i odigrati prijateljske utakmice s reprezentacijom Španjolske.

Izbornik Željko Nojić i njegov pomoćnik Tomo Paun na pripreme su pozvali osamnaest igrača: Tomislav Mitrašinović, Petar Jurić, Lovre Babić, Tino Hanžić, Filip Marinić, Marin Čilaš, Igor Šapina, Gabrijel Ivančić, Dominik Delač, Tomislav Mišlov, Mateo Brandić, Patrik Jelić-Periša, Domagoj Matošević, Luka Perić, Bruno Pali, Marijan Radoš, Patrik Anić i Dino Kadić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.