Juniorsko SP u stolnom tenisu: Pavlović završila nastup u Italiji

Juniorsko SP u stolnom tenisu: Pavlović završila nastup u Italiji

Bolja od naše predstavnice bila je Hongkonžanka Chau Wing Sze s 4:2 (-9, 10, -10, 7, 5, 14).

Hrvatska stolnotenisačica Andrea Pavlović završila je svoj nastup na svjetskom juniorskom prvenstvu koje se održava u talijanskom gradu Riva del Gardi. Zaustavljena je među 32 stolnotenisačice na Svjetskom juniorskom prvenstvu, a bolja od naše predstavnice bila je Hongkonžanka Chau Wing Sze s 4:2 (-9, 10, -10, 7, 5, 14).

Mlada hrvatska reprezentativka je odlično ušla u meč, uzela prvi set pa potom u drugom gubila 9:1 da bi se vratila i izjednačila na 10:10. Ipak, Hongonžanka je slavila u tom setu s 12:10. Treći set je opet otišao na stranu Pavlović, a u četvrtom je vodila 6:4 što je na kraju bilo nedovoljno. U šestom setu je spasila četiri meč lopte, imala priliku za set loptu i povratak u meč, ali Hongkonžanka je slavila s 14:12. Inače, Chau Wing Sze je nakon toga svladala i najbolju europsku juniorku Rumunjku Diaconu s 4:0 te izborila četvrtfinale.

„Postojala je šansa za pobjedom, ali nedostajalo je mirnoće u odlučujućim trenucima. Šteta, bila je to lijepa prilika za osminu finala, no i s ovim moramo biti zadovoljni. Rezultat Hongkonžanke s Diaconu je pokazatelj da je Andrea odigrala dobar meč“, istaknuo je izbornik Nikica Vukelja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.