Kaka ne može bez Milana, čeka ga mjesto u upravi?!

Kaka ne može bez Milana, čeka ga mjesto u upravi?!

Već danas brazilski reprezentativac sastaje se sa vodstvom milanskog kluba.

Legendarni Brazilac Kaka nedavno je završio svoju nogometnu karijeru u američkom Orlandu, no kao pravi sportaš koji teži sređenom životu, već ima novu ambiciju i želju, zna što i kako dalje.

Talijanski mediji javljaju da se brazilska nogometna zvijezda vraća svojoj najvećoj ljubavi, talijanskom nogometnom gigantu Milanu. Već danas brazilski reprezentativac sastaje sa vodstvom milanskog kluba te je prema svemu sudeći na pomolu veliki transfer u klub s kojim je već bio prvak Europe 2007. godine.

Svoju nogometnu karijeru počeo je u brazilskom Sao Paolu, a 2003. godine stigao je u Milan gdje je postao prava zvijezda te je do 2009. bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu.

Potom je slijedeće četiri godine proveo u Real Madridu, no tamo je krenuo pad njegove karijere i nije se to pokazalo kao pametan potez. 2013. se vratio prvoj i pokazalo se jedinoj ljubavi Milanu  i odradio jednu sezonu prije nego je otišao završiti karijeru u MLS.

U Orlandu je proveo tri godine uz posudbu u matični Sao Paolo, no kako sada trenutno izgleda ne planira se još vratiti u Brazil. Najvjerojatnije će preuzeti neku od vodećih funkcija u upravi Milana. Uvijek je isticao da je njegova najveća ljubav Milan. Riječ je o obostranoj ljubavi jer klub izuzetno cijeni i igrača koji ih je vodio do posljednjeg naslova u Ligi prvaka.  U to je vrijeme klub bio među europskim velikanima, a danas je samo prosjek talijanske Serie A.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.