[Video] Kakvo slavlje! Momci su ovo zaslužili!

[Video] Kakvo slavlje! Momci su ovo zaslužili!

Veliko slavlje se nastavilo u svlačionici.Maksimir ovo neće izdržati!

Volim te Dinamooooooooooooooooo, ooooooooooo ooooooooooo ooooooo, orilo je u svlačionici Dinama nakon fantastične utakmice i pobjede nad Viktorijom Plzen (3-0). Modri su prošli u osminu finala Europske lige, a čak su 49 godina su čekali na ovaj trenutak pred svojim navijačima na krcatom Maksimiru.

 

View this post on Instagram

 

LUDNIIICAAAA💪💪💪 u svlacionici @gnkdinamo 🔝🔝❤❤❤👌👌👌👌 CESTITKE I APLAUZI!! 👏👏👍👍 ・ ・・・ ・・・ ・ ・・・・ ・ ・ ・・・ ・・・ ・・Follow 👉 @hrvatskareprezentacija_hr 📲 POTRAŽITE NAS na FACEBOOKU i TWITTERU : Hrvatska reprezentacija, 📇 ČITAJTE NAS NA http://www.hrvatskareprezentacija.hr I GLEDAJTE NAS NA @sportskatelevizija #jedina #hrvatskareprezentacija #croatiafulloflife #croatiafullofexcellentplayers #hrvatska #vatreni  #zajednosmohrvatska #ubojubojzanarodsvoj #ititomozes #unovepobjede  #samojako #zajednosmojaci #ititomozes #hrvatska #croatia #volimhrvatsku #hrvatSponosom #love #cro #hr #followforfollow #follow #happy #sport #pobjeda #ajmo #ZajednoSmoHrvatska

A post shared by Hrvatska reprezentacija (@hrvatskareprezentacija_hr) on

Maksimir je gorio, Zagreb je kuhao cijeli dan sve do 18:55, kada je sve stalo. Nevjerojatna atmosfera pred punim stadionom pomogla je Dinamu da dođe do ogromne pobjede. Koliki je pritisak bio nad igračima, vidjelo se po njihovom nevjerojatnom slavlju poslije utakmice kada su stigli u studio televizije Arene sport, zalili Nenada Bjelicu i bacali ga u zrak.

Veliko slavlje se nastavilo i u svlačionici gdje su oduševljeni igrali pjevali iz sveg glasa u čast ogromne pobjede i velikog uspjeha.  Zagreb i Dinamo su ovo zaslužili, više se neće spominjati ta 1970., već će ubuduće svi govoriti o europskom proljeću 2019., i sjajnoj momčadi Dinama koja je pod palicom Nenada Bjelice rušila sve po Europi…

Dečki, kako bi rekao Mićo Dušanović, plačite, skačite, slavite, Dinamo je u osmini finala Europske lige! Zagreb i navijači Dinama su na ovo čekali 49 godina, ali sve to silno čekanje se napokon isplatilo.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.