Kalinić odbija trenirati s Fiorentinom, zahtjeva odlazak u Milan

Kalinić odbija trenirati s Fiorentinom, zahtjeva odlazak u Milan

Nikola Kalinić se cijelo ljeto povezuje s odlaskom u Milan, a prema najnovijim vijestima hrvatski nogometni reprezentativac je vrlo blizu ostvarivanja velike želje i dolaska na San Siro. Hrvat je sve dogovorio s Milanom u pogledu plaće i očekuje se dogovor klubova, no tu ne ide sve po planu.

Naime, engleski prvoligaš Everton je pred tjedan dana krenuo u lov na Kalinića i prema vijestima iz Italije je ponudio više od 25 milijuna eura. Kalinić je interes Evertona potpuno ignorirao, a Milan nema namjere ponuditi više od 25 milijuna eura za 29-godišnjeg napadača pa se stvari ne odvijaju onako brzo kako bi Kalinić želio.

Hrvatski reprezentativac se nije ni pojavio na treningu Fiorentine zbog čega će dobiti novčanu kaznu, a nakon toga je klubu dostavio medicinske nalaze koji potvrđuju da je igrač u velikom stresu uslijed stalnih spekulacija oko promjene kluba, te traži da na temelju toga od Fiorentine dobije pet dana poštede od treninga. Tek treba čekati reakciju Fiorentine, koja sigurno nije oduševljena ponašanjem svog najboljeg strijelca.

S druge strane, čini se da je sve spremno za dolazak Kalinića u Milan, budući da je kolumbijski napadač Carlos Bacca otišao u Villareal, a očekuje se i prodaja Mbaye Nianga u moskovski Spartak. Sve to daje velike naznake kako će Kalinić ipak postati novo pojačanje Milana, te je vrlo izvjesno kako će se aktualni pregovori između dva kluba privesti pozitivno kraju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.