Kapetan rukometaša poručio: “Nije me bilo neko vrijeme jer sam imao pomiješane osjećaje”

Kapetan rukometaša poručio: “Nije me bilo neko vrijeme jer sam imao pomiješane osjećaje”

Igor Vori ponovno je kapetan reprezentacije u sezoni koja mu je posljednja u karijeri.

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije u kojima je sveukupno završila na plus jedan. S obzirom na brojna nova, te neka stara imena, odlična je to pozivnica za siječanj kada će Lijepa naša biti domaćin europske smotre.

Jedan od povratnika je i kapetan Kauboja Igor Vori koji je najavio kako mu je aktualna sezona posljednja u karijeri.

Lino ima neke vizije u kojima vidi mene i to je tako. Meni je, naravno, čast biti dio toga, biti kapetan tog sastava. Nije me bilo neko vrijeme, imao sam pomiješane osjećaje. I sreće što sam tu i nervoze kao da nikad nisam bio tu, ali stvarno dobra, pozitivna, prijateljska atmosfera između nas pomogla je da sve prođe dobro”, kazao je Vori koji je s nekim dečkima iz ovog sastava igrao prvi put u karijeri.

“Realno je da smo mnogi od nas prvi put skupa, da ja, recimo, nisam igrao s Mamićem, Jaganjcem, Cindrićem, da su prvi puta na terenu skupa bili Karačić i Vuglač, da nisam igrao tri godine sa Stepančićem. Obrambeno smo se pokrpali, imali smo gustoću u drugom dijelu za razliku od prvog, bili smo po dvojica na svakoj lopti, što je sjajno, a napadački su se neke stvari vidjele jer za neke stvari, priznali mi to ili ne, treba malo vremena”, nastavio je Vori koji smatra kako ćemo imati dovoljno vremena za pripremu pred Euro.

“U dva-tri treninga nismo uspjeli sve, ali smo uspjeli puno i nakon 20-ak treninga hoćemo sigurno više. Važno je samo da budemo spremni za početak priprema, da nam iz Bundeslige ne dođu umorni, nego spremni igrači. Bit će dosta vremena za sve, samo da smo zdravi”, zaključio je kapetan Kauboja Igor Vori.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.