Karate klub Zanshin osvojio nova odličja na Prvenstvu Hrvatske!

Karate klub Zanshin osvojio nova odličja na Prvenstvu Hrvatske!

Borci Karate kluba Zanshin rezultatima mogu biti zadovoljni.

Nakon prvog dana prepunog uspjeha i slavlja na Prvenstvu Hrvatske u karateu koje se održava u Rijeci i drugi je dan natjecanja za predstavnike dosad najuspješnije ekipe, one splitskog karate kluba Zanshin, protekao jednako uspješno i slavljenički. Splićani su nastavili tamo gdje su prethodnog dana stali. Osvajanje medalja bio im je glavni cilj, a to im je kao jednoj od najuspješnijih ekipa natjecanja bilo moguće i ostvariti.

Splitski borci nastavili su u trijumfalnom  tonu. Klara Grizelj osvojila je juniorsku brončanu medalju u kategoriji do 59 kilograma. Potom je uslijedio nastup Vedrana Uzelca koji je izvrsnim borbama došao do finala. U finalu ga je je trenutak dekoncentracije koštao zlatne medalje te se morao zadovoljiti onom srebrnog sjaja. Nažalost do medalje nije uspjela doći Lenka Kuljiš koja je broncu izgubila zbog nepažnje u zadnjoj sekundi borbe.

Možemo reći da borci Karate kluba Zanshin mogu biti svojim rezultatima itekako zadovoljni. Na Državnom prvenstvu održanom ovoga vikenda stiglo ih je šestero te su ukupno osvojili četiri odličja, a ostvareno je i jedno peto mjesto.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.